Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Premii obținute de elevii suceveni la Olimpiada națională de religie

religie in scoliElevii suceveni care au participat la Olimpiada națională de religie s-au întors cu premii. În perioada 18- 22 aprilie, la Timișoara, unde  a avut loc olimpiada de religie (cultul ortodox), trei elevi au obținut premiul special. Este vorba despre Bianca Teleagă, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Rădăuți, Iustina Ungureanu, de la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava și Robert Cocuz, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava. Premiul I a fost obținut de Maria Grumeza, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, iar premiul II a ajuns la Mihaela Loredana Ignat de la Colegiul Național „Nicu Gane” din Fălticeni. Mențiune a obținut Nicoleta Nistor de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava.

like-facebookÎn perioada 4-6 mai, la Mănăstirea Neamț, unde a avut loc olimpiada națională de religie (seminarii și licee teologice ortodoxe), doi elevi au obținut premiul special și unul mențiune, respectiv Gabriel Ilisoi și Alexandru Semeniuc, ambii de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” Suceava, și Adelin Petrișor Char, de la același seminar.

În perioada 19-22 aprilie, la Sighetul Marmației a avut loc olimpiada națională de religie, cultul romano- catolic, unde doi elevi au primit  premii de excelență, iar unul mențiune. Este vorba despre Albert Paul Winzinger, de la Școala „Petru Comărnescu” Gura Humorului, Anca Stredie, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, și Cătălina Ailenii, de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți.

De asemenea, Bogdan Filip, de la Școala Gimnazială Plopeni, s-a întors cu premiul III de la olimpiada națională de religie (Alianța Evanghelică) de la Oradea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*