Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Vitezomanul care a ucis un om pe trecerea de pietoni, reținut pentru fraude bancare

gigi cimpoiBărbatul de 25 de ani din satul Prelipca, orașul Salcea, care a ucis un om pe trecerea de pietoni, în noiembrie 2015, și a fost lăsat liber de judecători, a fost reținut, marți, pentru fraude bancare. Gheorghe Cimpoi, care se credea Shumacher, a furat din biroul administratorului societăţii Lindaecotil SRL, de unde a furat două carduri bancare şi un bileţel pe care erau notate codurile PIN ale acestora. Prejudiciul este de 8.700 lei.

Individul a fost reținut de procurorii DIICOT- Serviciului Teritorial Suceava. Potrivit unui comunicat al DIICOT,  în perioada 25 – 31 martie 2016, profitând de încrederea pe care o avea în cadrul firmei Lindaecotil SRL din Salcea, a intrat în biroul administratorului societăţii şi a sustras două carduri bancare şi un bileţel pe care erau notate codurile PIN, dintr-un sertar. Apoi a mers cu cardurile la bancomate și a scos 8.700 lei.

Astfel că marți, poliţişti din cadrul BCCO Suceava, sprijiniţi de poliţişti din cadrul IPJ Suceava – Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Suceava şi au pus în executare un mandat de aducere. După efectuarea percheziţiei domiciliare, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor următoarele bunuri: un laptop, un telefon mobil cu o cartelă si suma de 9.000 lei.

Cimpoi a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Gheorghe Cimpoi mai este cercetat pentru ucidere din culpă după ce, pe 10 noiembrie 2015, a lovit un bărbat în vârstă de 38 de ani, cu un BMW, pe trecerea de pietoni din faţa Inspectoratului Şcolar Judeţean. Individul circula cu viteza de 110 km/h, el luându-se la întrecere cu un alt BMW.

like-facebookPe pagina sa de socializare el se considera Gigi Shumacher.

După impact, BMW-ul a ajuns pe contrasens și s-a ciocnit de un Fiat, condus de Ionuţ Ababei, de 24 de ani, din Suceava.

La locul accidentului au fost chemate de urgență cadrele medicale, dar nu au mai reușit să-i salveze viața victimei. Șoferul vinovat, Gheorghe Cimpoi, şi doi pasageri din mașina sa au fost răniți, dar nu grav. Tânărul nu era băut.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*