Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Impact violent între trei mașini. O gravidă a ajuns la spital

accident masini distruseUn adevărat carambol a avut loc luni, pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, în zona Nordic. O gravidă în luna a noua a suferit un atac de panică după ciocnirea a trei mașini și a fost dusă la spital.

like-facebookTotul s-a petrecut după ce o șoferiță de 30 de ani din municipiul Suceava, Cătălian Dura, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Tigra, pe bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava, având direcţie de deplasare dinspre str. Calea Obcinilor spre str. Mărăşeşti, ajunsă în zona Nordic, nu a păstrat distanţa legală în mers, a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul marca Ford condus regulamentar de Mircea Boloha, de 32 ani, din municipiul Suceava, care la rândul său a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia Logan care circula în faţa sa, condus regulamentar de Mihai Sănduleac, de 65 ani din municipiul Suceava.

În urma accidentului, Cecilia Saicu, pasageră pe locul dreapta faţă în autoturismul marca Ford Mondeo, a fost rănită și a fost dusă cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava, unde medicii au diagnosticat-o cu „atac de panică sarcină în evoluţie luna a noua”, fără a rămâne internată.

Niciunul dintre șoferi nu era băut. Polițiștii continuă cercetările.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*