Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Nouă persoane audiate într-un dosar de trafic de droguri. Ce au găsit procurorii la percheziții

perchezitii radautiNouă persoane, dintre care patru suspecți și cinci martori, au fost audiate la sediul DIICOT după mai multe percheziții care au avut loc joi la Rădăuți și Grănicești, într-un dosar de trafic de droguri.

like-facebookPotrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava şi poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Suceava au documentat începând cu luna februarie 2016 activitatea infracțională a trei tineri de pe raza municipiului Rădăuți și a comunei Grănicești, care procurau din străinătate droguri de risc (canabis și hașiș), pe care le vindeau pe raza judeţului Suceava, la prețul de 70-80 lei gramul.

FOTO! Percheziții la un bar din Rădăuți

Alin Nicolae Moloce, de 27 ani, și P.A. Balean, de 26 ani, din Rădăuți, și Andrei Roman, de 28 ani, din Grănicești, au procurat droguri de risc pe care le-au  vândut cunoscuților.

În perioada februarie – mai a fost documentată vânzarea mai multor cantități de droguri de către aceștia, fiind demonstrat caracterul de continuitate al activităţii infracționale a acestora.

Joi, polițiști din cadrul BCCO Suceava, sprijiniți de polițiști din cadrul IPJ Suceava – Serviciul pentru Acțiuni Speciale au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza municipiului Rădăuți, din care una la fostul bar OK, și a comunei Grănicești și au pus în executare trei mandate de aducere. Unul dintre suspecți a părăsit anterior țara cu destinația Belgia.

Procurorii DIICOT susțin că în timpul perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor următoarele bunuri, înscrisuri și valori: 3 laptopuri, 2 telefoane mobile, 2 carduri SIM, 3 hard disk-uri, 1 videorecorder, 1 mini-cântar electronic, 3 memory-card, 1 baston telescopic, plicuri cu substanță vegetală despre care există indicii că ar conține droguri și 1 dispozitiv din sticlă cunoscut sub denumirea „bong”, destinat consumului de canabis.
Constantin Cosmin Bîcu și Ioan Străjeriu au fost puși sub control judiciar, iar Alin Nicolae Moloce și Andrei Roman au fost reținuți pentru 24 de ore. Moloce și Roman vor fi prezentați, vineri,  Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr din Rădăuți amendat de instanță pentru deținere de droguri | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*