Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Accident cu patru mașini și șapte victime

accident suceava4Un accident cu patru mașini a avut loc joi în municipiul Suceava, pe Bulevardul 1 Mai. În impact, una dintre mașini s-a răsturnat.

Cinci persoane au fost rănite și au fost transportate de urgență la Spitalul Județean Suceava.

Şoferul unui autoturism de teren marca Land Rover a ieşit de pe strada Mitropoliei în intersecţia de la Biblioteca Bucovinei, a acroşat un autoturism marca Honda care staţiona pe banda de acces stânga din mijlocul drumului, Honda a ricoșat într-un VW Polo, iar apoi, Roverul s-a răsturnat cu roţile în sus pe carosabil. În timp ce se răsturna, Land Rover-ul a acroşat o autoutilitară Iveco.

Vasile Conache, de 58 ani, din Suceava se afla la volanul autoturismului Land Rover, iar la un moment dat i s-a făcut rău în timp ce aștepta la semafor, iar în momentul în care a pornit a pierdut controlul volanului și a produs accidentul.

Honda era condusă de Raluca Nicolau, de 39 de ani, din Ipotești, iar în mașină cu ea se mai aflau doi copii, unul de doi ani și unul de 14 ani. VW era condus de Eliza Străchinaru, de 21 de ani din Liteni, iar autoutilitara Iveco era condusă de Nicolae Burciu, de 51 de ani.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, din care una de Terapie Intensivă Mobilă. În sprijinul pompierilor au intervenit şi două autosanitare ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.
În incident au fost implicate patru autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat pe o parte.

„Participanţii la trafic, dorind să ajute, au repus autovehiculul pe roţi, în timp ce în interior se afla o persoană rănită. Deşi gestul a fost unul din spirit civic, totuşi nu a fost potrivit în aceste situaţii. Acest lucru nu este deloc recomandat, deoarece, prin mişcare se pot produce alte leziuni, cu urmări grave, victimei deja rănite. Cazul excepţional în care se poate recurge la extragerea victimei este atunci când există pericol de explozie sau un alt pericol iminent”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. ALin Găleată.

În accident au fost implicate 7 persoane, din care 5 au avut nevoie de îngrijiri medicale – un bărbat în cod roşu (stare mai gravă), două femei şi doi copii în cod galben (cu leziuni minore).
Salvatorii au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au acordat primul ajutor medical răniţilor şi i-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Polițiștii continuă cercetările.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*