Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Trei răniți după ciocnirea violentă dintre două mașini

ranitTrei persoane au fost rănite, miercuri după-amiază, într-un accident rutier care a avut loc în afara comunei Șcheia. Potrivit polițiștilor suceveni, în timp ce conducea autoutilitara, pe DN 17, în afara comunei  cheia, un tânăr de 27 de ani din judeţul Bacău, fără să se asigure, s-a angajat în depăşirea  autoturismului condus de un tânăr de 27 ani din municipiul  Suceava,   care   a   semnalizat  intenţia   de   a   vira   la  stânga, intrând  încoliziune cu acesta.

like-facebookÎn urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoruluiauto din județul Bacău, a unui bărbat de 26 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoutilitară şi a unei tinere de 25 de ani din comuna  Șcheia, pasageră în celălalt autoturism, care circula regulamentar.

Cei doi conducători  auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiindnegative, după care, la  spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabiliriialcoolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată în comunicatul Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*