Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Bărbat ajuns cu mașina într-un șanț, prădat de niște indivizi care s-au oferit să-l ajute

politieUn bărbat de 62 de ani din comuna Horodniceni, care a ajuns cu mașina într-un șanț, a fost prădat de niște indivizi care s-au oferit să-l ajute.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, în a doua zi de Paște, în jurul orei 11.30, după ce a făcut pană la autoturism și a intrat într-un șanț de pe raza comunei Horodniceni, victima a fost ajutată de mai mulți bărbați care au coborât dintr-un autoturism, după care, a constatat faptul că, din torpedou i-a fost sustras un portofel cu bani și documente personale, prejudiciul fiind de circa 250 lei.

like-facebookÎntrucât prezenta halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt”, iar față de bărbatul de 65 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*