Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Un tânăr fără permis a intrat cu mașina într-un gard de beton. Ce a făcut după accident

masina-in-gard1Un accident produs de un tânăr fără permis de conducere a avut loc în dimineața celei de-a doua zi de Paști. În timp ce conducea autoturismul pe DJ 176, în localitatea Moldovița, un localnic de 25 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu gardul din beton al unui imobil.

În urma accidentului, a rezultat distrugerea unei porțiuni de gard și vătămarea corporală a conducătorului auto, care a abandonat maşina și a părăsit locul faptei.
like-facebook
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 25 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, ”vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*