Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Bărbat reținut după ce și-a înjunghiat fiul și un amic de pahar

retinutUn bărbat de 51 de ani din municipiul Rădăuți a fost reținut de polițiștii suceveni după ce și-a înjunghiat fiul cu un cuțit, dar și un prieten de pahar.

Potrivit polițiștilor, totul s-a petrecut în prima zi de Paște, la locuința unui bărbat de 63 de ani din Rădăuți, unde se aflau victima de 50 de ani, fiul acesteia şi agresorul de 51 de ani şi fiul agresorului, un tânăr în vârstă de 18 ani. Bărbaţii au consumat băuturi alcoolice împreună, iar la orele 21.30 a izbucnit un conflict spontan în cadrul căruia bărbatul de 51 de ani i-a aplicat o lovitură cu un cuţit fiului său, de 18 ani şi bărbatului de 50 de ani.

like-facebookUlterior, în continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind agresiunea comisă la 01.05.a.c., asupra unui bărbat de 50 de ani și a unui tânăr de 18 ani, ambii din municipiul Rădăuți, în urma examinării medico-legale, s-a concluzionat faptul că, bărbatul de 50 de ani prezintă o plagă înţepat-tăiată, în zona abdominală, care a fost de natură să-i pună în primejdie viaţa și s-a intervenit chirurgical pentru salvarea vieţii, iar minorul de 18 ani, fiul agresorului, prezintă o plagă înţepat-tăiată care, necesită pentru vindecare 7–9 zile de îngrijiri medicale.

„În urma probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbatul de 51 de ani, din municipiul Rădăuți sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor şi tentativă la violenţă în familie şi reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 03.05.2016, să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*