Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO! Caz neobișnuit la Suceava. Zeci de animale găsite moarte cu spume la gură și carnea albastră

oi moarteUn caz neobișnuit s-a înregistrat, chiar de Paște, într-o localitate din județul Suceava. Zeci de animale au fost găsite moarte, iar altele sunt bolnave.

Cele 15 oi aparțin unui bărbat care are o stână la Hânțești, în satul Berești. Omul spune că de luni dimineață, animalele au început să se îmbolnăvească și să cadă din picioare.

Dintr-o dată cădeau jos și mureau.  15 au murit până acum, dar mai sunt care stau jos. Au spume la gură și am tăiat una moartă să văd ce are și avea carnea albastră. Nu știu de la ce. Nu bănuiesc pe nimeni, dar cred că sunt otrăvite. Nu am făcut rău la nimeni. Nu știu cine ar putea face așa ceva. Este cineva cu care m-am certat pentru un imaș, dar în rest nu m-am certat cu nimeni”, a spus proprietarul stânii.

oi bolnave1Medicul veterinar a predat la Direcția Sanitar Veterinară mai multe mostre pentru investigații.like-facebook

Stâna aparție numitei Luchian Alexandra – Andreea din satul Berești, comuna Hănțești, și se află amplasată pe islazul proprietate privată a Consiliului local Hănțești, în tarlaua Halangescu. Am anuțat firma SC MONDECO SRL cu care avem contract, pentru incinereare. Costurile, transportul și incinerarea vor fi suportate de către Primărie”, a declarat primarul din Hânțești, Daniel Olariu.oaie moarta

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*