Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Gradul de ocupare în unitățile de primire turistice din Bucovina a depășit 80%

Foto: Bucovinacazare.ro

Foto: Bucovinacazare.ro

Turiștii care au ales să petreacă sărbătorile de Paști în structurile de primire turistice din localitățile rurale din Bucovina vor participa la evenimentele din localitate, vor descoperi tradițiile și obiceiurile locului, dar și gastronomia locală.

Dar acest nu este singurul motiv pentru care o mulțime de turiști au ales Bucovina ca destinație, în oferta turistică a zonei fiind cuprinse mai multe tipuri de turism care pot fi practicate în această perioadă — turismul religios, agroturismul, turismul de aventură (rafting, cățărări montane), turismul în natură, turismul balnear.

like-facebookMai mult, Consiliul județean Suceava, în colaborare cu instituțiile de cultură și agenții economici au pregătit un program al sărbătorilor care cuprinde activități diverse, numit „Paștele în Bucovina”.

Potrivit Autorității Naționale pentru Turism (ANT), în județul Suceava, gradul de ocupare în structurile de primire turistice cu funcțiuni de cazare și alimentație, situate în localitățile turistice a depășit 80%.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*