Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Polițiști înjurați și amenințați de un bărbat. Ce l-a deranjat pe individ

incatusat de politistiO urmărire după un tânăr de 18 ani care s-a urcat la volan fără permis de conducere s-a lăsat cu jigniri, injurii și amenințări la adresa unor polițiști. Duminică, în jurul orei 04.00, o patrula din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a identificat pe DC Bilca, de pe raza comunei Bilca, un autoturism, care, la vederea echipajului de poliție, a oprit și a întors, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia și efectuarea semnalului regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase.

like-facebookConducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Gălănești, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că, acesta nu posedă permis de conducere.

În timpul verificărilor, de pe scaunul din dreapta față a autoturismului a coborât tatăl conducătorului auto, un bărbat de 46 de ani, care fiind în stare avansată de ebrietate, deranjat că fiul său a fost oprit de polițiști, a început să adreseze cuvinte jignitoare și amenințări la adresa agenților de poliție, fiind imobilizat și încătușat.

„Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal față de tânărul de 18 ani pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar față de tatăl său pentru încredințarea unui vehicul unei persoane fără permis de conducere”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*