Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Mai multe persoane săltate de mascați și duse la audieri după descoperirea unor depozite clandestine de țigări și alcool

audieri perchezitiiMai multe persoane care își țineau marfa de contrabandă în depozite clandestine în zona pieței din municipiul Suceava au fost săltate de mascați și duse la audieri, joi. Este vorba despre 16 persoane, care au fost duse la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Audierile vin după ce săptămâna trecută au avut loc mai multe percheziții în 9 locaţii din proximitatea pieţei centrale a municipiului Suceava. Percheziţiile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar de contrabandă instrumentat de poliţiştii suceveni, iar autorizaţiile de percheziţie sunt emise de către Judecătoria Suceava.

audieri perchezitii1În magazii ascunse vederii, după paravane improvizate sau în garaje care nu mai sunt de mult folosite în scop propriu, poliţiştii au scos la iveală cantităţi importante de cartuşe cu ţigări de provenienţă extracomunitară, sticle cu băuturi spirtoase şi alte mărfuri, destinate comercializării pe piaţa neagră în zona pieţei centrale a municipiului Suceava.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate şi ridicate un număr de 897.500 ţigarete diverse mărci de provenienţă extracomunitară şi duty free şi 1.935 litri alcool şi băuturi alcoolice de provenienţă ucraineană, reprezentând sticle îmbuteliate de votcă, whisky şi alte băuturi alcoolice de diferite mărci, precum şi alcool dublu rafinat îmbuteliat în recipiente tip pet.audieri perchezitii3

like-facebookValoarea de piaţă a ţigărilor de contrabandă este de cca. 540.000 lei iar valoarea alcoolului de contrabandă este de aproximativ 150.000 lei.

FOTO! Două tone de alcool și țigări de aproape 540.000 lei confiscate de polițiști în cadrul unor percheziții

FOTO! Percheziții la contrabandiștii de țigări și alcool din zona pieței centrale

audieri perchezitii4


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*