Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Accident teribil la Câmpulung! Un bărbat a murit, iar fiul său a fost rănit

accident campulung3Un teribil accident de circulație a avut loc joi, pe DN 17, la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Un bărbat de 59 de ani mergea pe marginea drumului cu fiul său de 15 ani, iar la un moment dat au fost loviți de un Chevrolet care circula dinspre Vama spre Câmpulung.

Șoferul mașinii, Petru Galan, de 64 de ani, din Șaru Dornei, a ațipit la volan, a pătruns pe contrasens și i-a lovit din plin pe cei doi pietoni.

like-facebookUn echipaj SMURD și unul de la ambulanță au ajuns de urgență la locul respectiv, dar în ciuda manevrelor de resuscitare bărbatul de 59 de ani, Octav Iliucă, din Pomârla, a murit.

Minorul în vârstă de 15 ani, Vasile Iliucă, a fost transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, cu fractură la un picior. Cei doi pietoni erau din Botoşani. Ei au fost la Colegiul Militar Liceal Câmpulung Moldovenesc, unde băiatul dăduse o probă de examen, și se îndreptau spre Gara Câmpulung Est. Polițiștii continuă cercetările. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*