Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Tineri cercetați după ce au pus doi minori să fure dintr-o locuință

furtDoi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, sunt cercetați de polițiști după ce au pus doi minori să fure dintr-o locuință. Miercuri, în urma activităților operative și de cercetare desfășurate de polițiștii Poliției orașului Vicovu de Sus, s-a reușit identificarea tuturor participanților la săvârșirea infracțiunii de furt calificat în dauna unei femei de 37 de ani din localitate, faptă comisă la 28.02.2016, între orele 18.00-20.00, când victima și familia sa a fost plecată de la domiciliu, ca fiind doi tineri, ambii de 19 ani, din orașul Vicovu de Sus, care i-au instigat pe doi minori de 15 ani, localnici, să pătrundă în locuința femeii și să sustragă bunuri electronice, în valoare de circa 5.000 lei.

like-facebookÎn urma activităților efectuate, au fost recuperate bunuri sustrase din locuința persoanei vătămate.
Cercetările continuă față de cei doi minori, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, iar față de cei doi tineri de 19 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de: „instigare la infracțiunea de furt calificat”, ce va fi soluționat procedural.

Minorii urmează să fie prezentați Serviciului de Medicină Legală Suceava în vederea expertizării medico-legale psihiatrice.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*