Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Le-a ars casa din cauza unei defecțiuni la instalația de curent electric

incendiu volovat (9)Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Siret, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Zamostea, au intervenit, miercuri,  cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui O.G., din satul Ciomârtan, comuna Zamostea.

La sosirea echipajelor, ardea violent acoperişul casei de locuit, construit din lemn, cu învelitoare din şindrilă şi tablă, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi la o locuinţă aflată în imediata apropiere. Incendiul a fost lichidat la ora 1:40.
like-facebook
Au ars aproximativ 40 de metri pătraţi din acoperiş şi bunuri casnice depozitate în pod. Flăcările au mai degradat o porţiune din acoperiş, pe 30 de metri pătraţi, planşeul din lemn, obiecte de mobilier, o parte din tâmplărie, pereţii unui hol pe 20 de metri pătraţi, aparate electrocasnice şi alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de instalaţia de iluminat cu defecţiuni. Pompierii au salvat restul casei şi locuinţa din vecinătate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*