Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Trei indivizi trimiși în judecată după ce au bătut doi agenți de pază într-un bar. Victimele și-au retras plângerea

judecataTrei indivizi au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în stare de libertate, după ce au bătut doi agenți de pază. Cosmin Bujanovschi, Marcel Cristian Hura și Silviu Florentin Bujanovschi sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

like-facebookÎn seara zilei de 08.02.2014, în jurul orei 21.00, în executarea unui plan de răzbunare împotriva unor agenţi de pază ai S.C. R S.R.L. Suceava, Punct de lucru Rădăuţi, faţă de care nutrea puternice resentimente din cauza unor conflicte anterioare, inculpatul Bujanovschi Cosmin a recrutat şi mobilizat mai mulţi tineri din anturajul său, i-a dotat cu cagule, spray-uri iritant lacrimogene şi bâte de baseball şi apoi s-a deplasat împreună cu ei la barul „Roma Caffe” din comuna Marginea, judeţul Suceava, obiectiv aflat sub protecţia firmei specializate menţionate, unde a generat în mod deliberat un scandal ce a atras intervenţia agenţilor de pază de serviciu A.C. şi B.P., împrejurare în care i-a atacat împreună cu coinculpaţii Hura Marcel-Cristian şi Bujanovschi Silviu-Florentin cu bâte, lovindu-i în diferite regiuni ale corpului pe ambii agenţi de pază, provocându-le leziuni traumatice vindecabile în 82-84 de zile de îngrijiri medicale, respectiv 5-6 zile de îngrijiri medicale, manifestări ce au tulburat ordinea şi liniştea publică în interiorul şi în afara barului „Roma Caffe”.

În ceea ce priveşte săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe săvârşite, pe parcursul urmăririi penale ambele persoane vătămate A.C. şi B.P. şi-au retras plângerile prealabile introduse înlăturând astfel posibilitatea tragerii acestora la răspundere penală, fiind dispuse soluţii de clasare faţă de aceste fapte”, susțin procurorii.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Rădăuți.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*