Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Doi tineri reținuți în urma unor percheziții. Au înșelat un bătrân cu 200.000 lei

perchezitii 1Doi tineri sunt cercetați pentru înșelăciune și au fost reținuți de polițiști după efectuarea unor percheziții domiciliare.

Persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune au fost reţinute şi introduse în arestul IPJ Suceava, fiind totodată confiscate şi două autoturisme în valoare de cca. 30.000 lei.

Joi, s-a procedat la efectuarea a 3 percheziţii domiciliare pe raza comunei Pătrăuţi şi s-au pus în executare mandate de aducere faţă de 2 persoane suspecte şi 4 persoane cu alte calităţi procesuale în cauză.
like-facebook
În urma probatoriului administrat s-au emis ordonanţe de reţinere faţă de două persoane, un bărbat de 29 ani şi o tânără de 28 ani, ambii din comuna Pătrăuți sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că, în perioada august 2015 – aprilie 2016, suspecţii, prezentându-se sub alte identităţi, şi profitând de starea de sănătate şi vârsta înaintată a unui bătrân de 83 ani, din municipiul Suceava, l-au determinat sub diferite pretexte nereale să le remită suma de circa 200.000 lei.

Au fost indisponibilizate în vederea instituirii măsurii asiguratorii a sechestrului două autoturisme ce aparţin suspecţilor, care au valoarea estimată de 30.000 lei, fiind continuate activităţile de cercetare în vederea recuperării prejudiciului. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*