Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu șapte victime produs de un șofer beat

Foto: RomaniaTV

Foto: RomaniaTV

Un accident cu șapte victime a avut loc marți după-amiază, pe DJ 208D, în localitatea Mariței, din cauza unui șofer beat din Rădăuți, Adrian Alexa, de 41 de ani. Bărbatul se afla la volanul unei mașini, iar din cauza vitezei, într-o curbă, a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens și a lovit mașina condusă de un bărbat din Călinești în care se aflau șase persoane, dintre care patru copii cu vârste între șase luni și cinci ani.

like-facebook„Venea asa cu viteza si chiar i-am zis sotului ca ce viteza are asta in curba si numai ce am termiat de zis si a virat a pierdut controlul si bum direct in noi. Eram eu cu sotul in fata si copiii in spate”, a spus, pentru România Tv, mama din maşina lovită de şoferul beat.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. La fața locului au ajuns medici de pe ambulanță, care au verificat victimele, cinci dintre ele fiind rănite ușor. Niciuna dintre victime nu a fost transportată la spital.

Șoferul vinovat a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest și a reieșit o alcoolemie de 0,82 miligrame per mie alcool pur în aerul expirat.

Nu s-a întâmplat nimic. Nu am băut, nuuu. Nu am avut nimic”, a declarat, pentru RomâniaTv, şoferul beat.
Adrian Alexa s-a ales cu dosar penal.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*