Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Premii obținute de elevii Colegiului Militar din Câmpulung Moldovenesc la concursuri de chimie și informatică

elevi (1)Echipajul format din elevii Zaieţ Ovidiu și Cazamir Teodor de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc s-a calificat la faza națională a Concursului de Comunicări Stiinţifice la disciplina chimie.

În cadrul aceleiași competiții, Grigore Vlăduţ-Cosmin, Sofian Cezar-Iulian, Crăciun Mădălina si Chiforiuc Gabriela au obținut locul al III-lea, iar Moldovanu Vlad-Eric si Begiu Vlad-George au primit mentiune. Elevii campulungeni au fost îndrumați și sustinuți în efortul lor de prof. Dorina Fântână.like-facebook
elevi (4)
Seria rezultatelor deosebite obtinute de elevii Colegiului National Militar “Stefan cel Mare” la olimpiadele scolare judetene continua cu cele din domeniul informaticii. Astfel, la olimpiada de la disciplina TIC (Tehnologia informatiei si a comunicatiilor), elevul plt.maj. Mihai Cristian Chindriş, pregatit de prof. Magurean Marius, s-a clasat pe locul I si s-a calificat la faza nationala a competitiei. In aceeasi confruntare, elevii cap. Eduard Covasniciuc si sg. Ionel Felician Moisan au urcat pe podiumul premiantilor, obtinand fiecare cate un loc III.elevi (6)

Ionel Moisan si Eduard Covasniciuc s-au remarcat si la concursul “Dual PC” unde au fost distinsi cu mentiune, respectiv premiul al III-lea.
In acelasi context al performantei se situeaza si locul al II-lea obtinut la faza judeteana a olimpiadei de religie de elevul Alexandru Ionita(indrumator: preot Carloanta C-tin).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*