Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Incendiu la o gospodărie din Paltinu

incendiu autotren flacari ostra judetul suceava (5)Un incendiu a avut loc duminică dimineață în satul Paltinu din comuna Vatra Moldoviței. Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vatra Moldoviţei, au intervenit cu 3 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei femei (C.E.), din satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei.

La sosirea echipajelor, ardea o clădire corp comun, compusă din bucătărie de vară şi o anexă, construcţie din lemn, cu învelitoare din draniţă, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la restul anexelor gospodăreşti.
like-facebook
Incendiul a fost lichidat la ora 4:50 şi au ars bucătăria de vară şi anexa pe 48 de metri pătraţi. Au mai ars obiecte de mobilier, materiale textile, circa 8 metri cubi lemn de foc şi alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat casa şi anexele proprietarei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*