Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Transport ilegal de lemn confiscat de polițiști. Ce pedeapsă a primit șoferul

control politie lemnPolițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava, în cooperare cu specialiști ai Gărzii Forestiere Suceava, au oprit pentru control, marți, pe raza comunei Vama, la intersecţia DN 17, cu DC Miclăuşa, ansamblul auto cu remorcă condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Fundu Moldovei, care transporta material lemnos.
like-facebook
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport, acesta declarând faptul că, materialul lemnos provine dintr-o partidă adjudecată de o societate comercială din comuna Vama, iar administratorul firmei se afla în municipiul Suceava.

Autoutilitara a fost condusă la un depozit din cadrul Ocolului Silvic Vama, unde, în urma inventarierii, specialiştii silvici, au stabilit faptul că, ansamblul auto transporta cantitatea de 29,80 m.c. lemn rotund răşinoase pentru construcţii.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de 7.500 lei, a fost confiscat şi predat în custodia Ocolului Silvic Vama.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*