Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Are interzis în România! Un bărbat și-a făcut loc special pentru țigările de contrabandă, în Audi

audi confiscatUn bărbat are interzis în România pentru următorii cinci ani după ce și-a făcut în Audi un loc special pentru țigările de contrabandă și a încercat să introducă marfa în țara noastră.

Marți, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat, pe sensul de intrare în tara, cetățeanul ucrainean A. Heorhii, în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism marca Audi.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului și persoanei respective.
like-facebook
Astfel, a fost descoperită ascunsă într-un loc special amenajat între roțile din spate ale autoturismul, cantitatea de 290 pachete de ţigări, marca Kent, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 365 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Audi, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea locaș special amenajat pentru transportul țigărilor.
Față de cetățeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 5.04.2016.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*