Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Accident! O femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite

accident mortal suceava13Un grav accident a avut loc, luni, la Șcheia, pe drumul  național 17, dinspre Suceava spre Gura Humorului. O femeie de 64 de ani, Gertruda Beleca, a murit, iar alte două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau, o Dacia Logan, a intrat într-un șanț, a lovit un cap de pod și a fost întoarsă în impact.

Locul în care s-a produs accidentul pare blestemat, acolo înregistrându-se și alte accidente rutiere de-a lungul timpul, dintre care două foarte grave în 2010 și 2011.

like-facebookDin primele informații, femeia decedată este sora șoferului. De altfel și conducătorul auto, Dinu Petru Beleca, din Gra Humorului, a fost rănit grav, fiind transportat la spital. În mașină se aflau patru persoane, una a murit, iar două au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale: șoferul și Gheorghe Cojocaru de 53 de ani.

„Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice în cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent, au fost extrase victimele încarcerate şi s-a acordat primul ajutor medical răniţilor. Din păcate, pentu una din victimele încarcerate, o femeie în vârstă de 64 de ani, nu s-a mai putut face nimic, medicul SMURD declarând decesul. Alte două persoane rănite, doi bărbaţi de 60 şi 53 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate. A patra persoană implicată în accident a refuzat transportul la o unitate spitalicească. La finalul operaţiunilor de salvare, un echipaj al pompierilor militari a sablat carosabilul şi a îndepărtat urmele de carburanţi şi lubrifianţi de pe şosea, pentru evitarea producerii altor evenimente neplăcute”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Ank says:

    Locul in care s a produs accidentul pare a fi “blestemat”.
    Exprimare pentru indobitocirea populatiei, caracteristica strabunicilor.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*