Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Vezi cine este candidatul ALDE la Primăria Rădăuți!

liviu moldovanPreședintele organizației municipale a ALDE Rădăuți, Liviu Moldovan, este candidatul acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Rădăuți. El a fost desemnat candidatul partidului la această funcție după ce deputatul Constantin Galan a anunțat că și-a dat demisia din partid și a trecut la PNL.

Liviu Moldovan este vicepreședinte la nivelul organizației județene a ALDE și responsabil pe Colegiul 6. El este absolvent al Facultății de Administrație Publică, fiind deocamdată singurul dintre candidați pentru fotoliul de primar al municipalității cu studii în administrație.

like-facebookLiviu Moldovan a fost consilier local PNL în perioada 2004-2008, fiind timp de 23 de ani membru al Partidului Național Liberal. El a fost timp de trei ani președinte al organizației municipale a liberalilor dar și membru în Biroul Județean al PNL. Odată cu apariția pe eșichierul politic al PLR, s-a înscris în acest partid.

Până în prezent, în mod oficial au intrat în competiția electorală la alegerile locale din iunie 2016, pentru Primăria Rădăuți, Nistor Tătar de la PSD și Cătălin Miron de la PNL. Tot la funcția de edil al municipiului și-a mai anunțat intenția de a candida avocatul Traian Andronachi din partea UpR.

„Am trecut la partidul condus de domnul Călin Popescu Tăriceanu pentru că am vrut să continui ideea liebralismului. M-am înscris în această competiței electorală care nu va fi deloc ușoară și <merg> cu intenția de a câștiga Primăria Rădăuți”, a declarat, pentru SuceavaNews, Liviu Moldovan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*