Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Ovidiu Milici și Ovidiu Svart au trecut la ALDE

milici baisanu si svartOvidiu Milici și Ovidiu Svart au trecut de la Mișcarea Populară la ALDE. Anunțul a fost făcut de liderul ALDE la Suceava, Alexandru Băișanu.

„Doi vechi prieteni, Ovidiu Șvarț și Ovidiu Milici, sunt alături de mine azi. Au venit în echipa ALDE. Milici profesor, coleg de breaslă, un om care cunoaște îndeaproape problematica județului. De ieri fac parte din ALDE Suceava”, a declarat Băișanu.

like-facebookOvidiu Milici a părăsit Mișcarea Populară, spune el, din cauza președintelului formațiunii politice, Corneliu Popovici, cu care nu s-a înțeles.

„În cursul zilei de joi, am anunțat că am demisionat din Mișcarea Populară. Nu am nici 40 de ani,energie suficientă am, calitățile politice și sociale din municipiul și județul Suceava le cunosc. Am fost ofertat de multe partide și am explicat că voi analiza propunerile lor însă,vreau să precizez că eu cu domnul Băișanu sunt prieten de mai bine de 20 de ani, amândoi suntem profesori, chiar dacă am fost pe baricade diferite între noi a existat un spirit de echilibru și balanță. Am considerat că este momentul să mă apropii unui proiect politic capabil să gestioneze performanță politică, dar acest proiect care vizează câștigarea Primăriei Suceava și, de ce nu a CJ, se creionează în jurul unui om politic redutabil.Ștefan Alexandru Băișanu este un politician care poate și a demonstrat că poate genera proiecte nu numai spuse dar poate să le ducă până la capăt. Nu voi intra în polemici cu fostul meu coleg de la MP și nici cu foști colegi,până la urmă resursa umană care există acolo a fost adusă pe baza relațiilor mele.În perioada imediat următoare, vă pot spune că un număr semnificativ de la MP vor dori să vină în proiectul politic pe care îl am cu Băișanu și ne propunem să consolidăm și să întărim organizațiile locale ALDE generând candidați de valoare atât pentru primării cât și pentru consilii locale astfel încât ALDE Suceava să devină o forță politică care contează pe eșichierul politic sucevean”, a spus Milici.
ovidiu milici
El a anunțat că se va găsi pe unul dintre primele locuri pe lista ALDE pentru Consiliul Local Suceava alături de candidatul acestei formațiuni la Primăria Sucevei.

La rândul său, Ovidiu Șvarț, a spus că s-a alăturat unui om care i-a fost alături într-un moment în care se afla într-o situație nu tocmai plăcută în domeniul cultural. Atunci Băișnu i-ar fi sugerat să își facă un proiect cultural al său deschizându-și astfel propria fundație.

„Cred în proiectul cultural-Suceava -capitală europeană. Acolo este locul nostru, Suceava, să redevină un oraș european din punct de vedere cultural, ceea ce mă și interesează pe mine. Sunt aici pentru că eu cred că domnul Băișanu va fi primar, iar odată ajuns Suceava va fi un alt oraș, orașul pe care ni-l dorim”, a spus Șvarț.ovidiu svart

Ovidiu Milici a demisionat din Mișcarea Populară. Acuză șicane și baliverne inventate de „Popovici și gășculița personală”


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*