Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Înșelat de un adolescent! A vrut să cumpere un telefon mobil, dar în colet a găsit altceva

 

coletUn adolescent în vârstă de 16 ani din Broșteni este cercetat de polițiști după ce a păcălit un bărbat de 38 de ani din comuna Popești, județul Vrancea.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, vineri, Poliţia Oraşului Broşteni a fost sesizată telefonic de către un bărbat de 38 ani din comuna Popești, județul Vrancea, despre faptul că a fost înșelat de către o persoană din Orașul Broșteni, în timp ce a efectuat o tranzacție pe un site de vânzări, respectiv că a achiziționat un telefon mobil prin poștă, contra sumei de 250 lei, iar când a primit coletul a constatat că in interiorul cutiei se aflau pietre.

like-facebookDin cercetări la 08.03.2016, a fost trimis un colet de către un tânăr de 16 ani din Orașul Broșteni, către bărbatul de 38 de ani, folosindu-se de actul de identitate a unei alte persoane.

„În urma măsurilor dispuse cu operativitate de poliţişti, s-a procedat de îndată la blocarea plății, în cauză întocmindu-se un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „înșelăciune”. Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, se arată în comunicat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*