Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Inedit! Un spital din Suceava va oferi bolnavilor mâncare în sistem catering

spitalUn spital din județul Suceava va oferi bolnavilor internați în el mâncare în sistem catering. Este vorba de Spitalul Orășenesc Gura Humorului, care a organizat o licitație pentru angajarea unei firme care să asigure „servicii de preparare și distribuire a hranei în sistem de catering pentru bolnavii internați și medicii de gardă” atât la pavilionul cenral, cât și la Compartimentul pediatrie.

Cea care va asigura mâncarea bolnavilor este Întreprinderea Individuală Morar Margareta din Câmpulung Moldovenesc care a semnat un contract de 1,09 milioane de lei cu spitalul din Gura Humorului.

like-facebookPrin contract, furnizorul se obligă să livreze, în următorii patru ani, până la 1,37 milioane de porții de mâncare, în condițiile în care unitatea medicală are un număr de bolnavi care variază între 55 și 95/zi.

Întreprinderea Individuală Morar Margareta va trebui să distribuie trei mese pe zi si suplimente, care să fie servite pacienților și medicilor de gardă la micul dejun (8:30 – 9:00), prânzul (12:30 – 13:00), cina (17:00 – 17:30), dar și suplimente (la orele 10:00 și 16:00,  în functie de regim).

Hrana trebuie livrată în termen de maxim 45 minute de la finalizarea prepararii. . Contractul prevede că este interzisă păstrarea alimentelor preparate de la o masă la alta.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*