Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Bărbat tâlhărit de florile pe care le vindea. I-au pus cuțitul la gât

politieUn tânăr de 19 ani, din judeţul Iaşi, a anunțat polițiștii, marți, după ce  două tinere și un bărbat i-au sustras mai multe flori pe care le vindea în zona Curcubeu, din localitate, după care au fugit.
În urma activităților operative întreprinse de polițiști, au fost identificaţi doi dintre autori, respectiv un tânăr de 23 de ani din comuna Şcheia şi o minoră de 14 ani, din comuna Comăneşti, care au recunoscut faptul că au sustras florile, însă bunurile se află la cea de-a treia persoaneă, o tânără de 18 ani, din comuna Şcheia.
like-facebook
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, 08.03.2016, în jurul orelor 12.20, după ce minora și tânăra de 18 ani au sustras buchete de flori, tânărul de 23 de ani, a amenințat partea vătămată cu un cuțit, pentru a le asigura scăparea celor două suspecte.

În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de tânărul de 23 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, ce a fost reținut pentru 24 de ore, iar faţă cele două tinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Suspectul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 09.03.2016, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*