Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Noua Unitate de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Suceava va fi deschisă la sfârșitul acestei luni. La inaugurare este așteptat și Raed Arafat

upu suceava constructieNoua Unitate de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Suceava va fi gata la sfârșitul acestei luni când va avea loc și inaugurarea oficială în prezența secretarului de stat Raed Arafat.

Este vorba despre o investiție de peste trei milioane de euro, după modelul celei de la Târgu Mureș, iar în prezent se fac ultimele finisaje la interioare.

Lucrările de extindere şi modernizare a secţiei UPU au fost începute la sfârşitul lunii septembrie a anului 2015, ele fiind întârziate de contestaţiile făcute de firma botoşăneană Victor Construct. Firma General Construct este cea care a realizat într-un timp relativ scurt extinderea secţiei UPU Suceava.

Conducerea unității medicale a dat asigurări că toate asistentele şi infirmierele îşi vor păstra posturile, iar cele care au obţinut rezultate slabe la evaluare vor fi instruite.

like-facebookAnul trecut, numărul bolnavilor care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Suceava a trecut de 90.000.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*