Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Noi detalii despre starea de sănătate a președintelui CJ Suceava. A ajuns la Terapie Intensivă

catalin nechiforPreședintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a ajuns sâmbătă noaptea de la Secția Cardiologie a Spitalului Județean Sfântul Ioan cel Nou la Secția Anestezie și Terapie Intensivă a unității spitalicești. După ce medicii au descoperit că Nechifor suferă de câțiva ani de gută, acum șeful județului a fost diagnosticat cu o altă afecțiune.

Surse din cadrul Spitalului Județean Suceava ne-au declarat că șeful județului a fost externat, sâmbătă, dar a ajuns înapoi la unitatea medicală fiind diagnosticat cu altă afecțiune.

like-facebook

Conducerea Spitalului Județean Suceava a refuzat să dea detalii despre starea de sănătate a președintelui Consiliului Județean Suceava, dar și despre afecțiunea de care suferă.

Directorul medical al Spitalului Județean Suceava, medicul Tiberius Brădățan,  a declarat: „Președintele este internat în spital de două săptămâni de zile, cu niște probleme de sănătate, nu extraordinar de complicate și este sub investigații medicale. În momentul de față, starea lui de sănătate este stabilă, este o evoluție favorabilă”.

Întrebat dacă șeful administrației județene este internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean, medicul Brădățan a spus: „în momentul de față, declarația oficială este următoarea: a fost internat la spital cu niște probleme de sănătate și pentru o evaluare a stării de sănătate. În momentul de față starea lui de sănătate este stabilă. Nu am voie să comentez asupra diagnosticelor medicale. Dacă folosiți o informație neoficială vă rog să o precizați ca atare. Această poziție oficială provine din declarația domnului președinte Cătălin Nechifor, din dorința domniei sale de a se declara și a se spune tot ceea ce a acceptat. Este dreptul lui ca pacient să i se respecte intimitatea actului medical”, a spus directorul medical Tiberius Brădățan.

De altfel, Biroul Politic Naţional al PSD a amânat decizia de a oficializa candidatura medicului Tiberius Brădăţan pentru funcţia de primar al Sucevei din cauza stării de sănătate a președintelui PSD Suceava, Cătălin Nechifor. De altfel, Nechifor este susținut de PSD pentru un nou mandat la șefia CJ.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. ionuț. says:

    Încet, încet mai scăpăm de un gunoi. Ce nu ia DNA ne scapa Doamne-Doamne 🙂

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*