Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

VIDEO! Haită cu peste zece câini filmată pe străzile Sucevei

cainiNumărul câinilor fără stăpân capturaţi de pe străzile municipiului Suceava din luna septembrie a anului 2014 până acum se apropie de 5.000, dar problema este departe de a fi rezolvată.

O demonstrează o filmare a unui sucevean, chiar lângă Universitatea Ștefan cel Mare Suceava. Omul a surprins o haită de peste 10 câini. Animalele se plimbau printre trecători, arată Ady Moroșan.

like-facebookPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține că anul trecut au fost capturaţi, conform evidenţelor Primăriei, 4.912 câini, iar dintre aceştia, 930 de câini au fost adoptaţi în Germania, 487 au fost adoptaţi pe plan intern, 593 au fost eutanasiaţi, iar 1.936 de câini au murit din cauze naturale. În adăpostul din Lunca Sucevei se mai află aproape 900 de câini.

Fenomenul maidanezilor de pe străzi este unul de amploare. Primarul susținea că mai sunt zone populate de câinii străzii deoarece nu toți câinii din gospodăriile populației sunt sterilizați.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Oameni buni , fratilor iesiti in strada si protestati cu pancartea in fata primariei pentru demisia primarului criminal care nu aplica legea 258/2013 . NU mai stati ca stati si va asteptati moartea sigura .

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*