Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Băișanu: 52 de organizații din vechiul PNL au trecut la ALDE

baisanu52 de organizații din vechiul PNL, aripa brătienilor, au trecut la ALDE. Anunțul a fost făcut de către președintele organizației județene a ALDE Suceava, deputatul Alexandru Ștefan Băișanu.
El a avut alături în prima conferință de presă în calitate de lider al acestui partid, pe fostul viceprimar liberal din Fălticeni, Gheorghe Aldea și fostul deputat PSD, Petrică Tărniceru. Băișanu a spus că intarea în acest partid are la bază faptul că a ales calea libearlă.

like-facebook„Aveam de ales în a candida la primăria Sucevei ca independent și a candida din partea unui partid. Un partid îți oferă o șasă și posibilitatea de a avea reprezentanți în secțiile de votare, reprezentanți care să aibă grijă de voturile din secție în timp ce ca independent nua u reprezentanți și există riscul să fii furat. Așa cum am mai trăit această etapă la alegerile din 2012 cînd până la ora 1.00 eram primar iar la 3 dimineața nu mai eram.Voi încerca să crez o organizație puternică cu relații interumane care să ducă acest partid al victorie în județul Suceava.Proiectul nostru politic este câștigarea primăriei și a președinției Consiliului Județean Suceava”, a spus Băișanu.

El a mai spus că Tărniceru și Aldea sunt candidați ALDE la Primăria Vatra Dornei și respectiv Fălticeni. Totodată, cei doi sunt liderii organizațiilor orășenești ALDE dar și președinți de zonă. Băișanu a mai spus că au trecut la ALDE 52 de organizații din vechiul PNL, fiind convins că „vor veni cu siguranță mai mulți din fostul PNL care nu înțeleg și nu acceptă mezalianța cu PDL”.

La rândul său, fostul viceprimar PNL, Gheorghe Aldea care a fost înlocuit din funcția de preeșdinte al PNL Fălticeni nu cu preotul Liviu Mihăilă a spus că nu înțelege de ce a fost schimbat din funcție.

„Am fost înlocuit în urmă cu două săptămâni și mi-am pus și eu întrebarea ce s-a întâmplat dar bunul Dumnezeu nu mi-a dat un răspuns, poate domnul Gheorghe Flutur știe”,  a spus Aldea.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. dric says:

    mai exista PNL ? hoti si securisti din PDL au disfintat adevaratul PNL …tara de tot cacatul…………

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*