Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Monden! Suceveanca Otilia iubește din nou. Te crucești ce animale ține în casă iubitul său

otilia brumaOtilia Bilionera este, în aceste momente, implicată într-o relație cât se poate de serioasă cu un multimilionar turc, artista găsindu-și fericirea în brațele acestuia după ce a trăit o mare dezamăgire în compania unui alt bărbat originar din Turcia. Iar dacă primul avea ca ”boală” gelozia, cel de-al doilea pare să aibă alte ”fetișuri”.

like-facebookMai exact, Angel, omul de afaceri putred de bogat care i-a ”furat” inima Otiliei, este pasionat, printre altele, de animale exotice. Iar când spunem animale exotice nu ne referim la vreun papagal mai special sau vreo pisică rară. Nu, ne referim la animale care, de obicei, bagă spaima în oamenii normali. Dar, pare-se, pe el nu îl sperie deloc crocodilii, pitonii imenși sau alte asemena reptile cu care acesta doarme  în pat.
iubit otiliaÎn altă ordine de idei, se pare că bărbatul care se bucură de întreaga atenție a Otiliei este obsedat de siguranța personală, el fiind, în permanență, înconjurat de bodyguarzi, chiar și în momentele în care este acasă, într-o vilă comparabilă cu un adevărat castel.

”Am preferat să nu vorbesc despre iubitul meu pentru că aș vrea ca lumea să mă cunoscă pentru muzică, nu pentru relațiile pe care le am. Tot ce pot spune este că bărbatul alături de care sunt acum este foarte, foarte atent cu mine și că mă răsfață. Da, este adevărat, este un bărbat foarte bogat, dar totodată este foarte modest. Și, ceea ce e foarte important, mă face să râd”, ne-a spus Otilia Bilionera.
otilia si iubitukCu toate acestea, în momentul în care a fost întrebată care sunt sentimetele pe care le are pentru bărbatul cu pricina, a fost foarte evazivă. ”Nu știu exact ce simt pentru el, dar e clar că este, acum, bărbatul potrivit pentru mine”, ne-a explicat Otilia.
Sursa: Spynews.ro

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*