Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Bărbatul care și-a lovit concubina cu un topor a fost arestat preventiv

retinutBărbatul de 50 de ani, din comuna Mălini, care și-a lovit concubina, vineri, cu un topor, peste gât,  a fost trimis de judecători 30 de zile după gratii.

Ionel Cojocaru este cercetat pentru tentativă de omor.  Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 16.00, femeia și concubinul ei s-au deplasat la un vecin de 69 de ani, unde au consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 17.30, între concubin și victimă a izbucnit o ceartă, ocazie cu care, bărbatul a lovit-o pe femeie cu un obiect contondent în zona cervicală posterioară. După producerea incidentului, agresorul împreună cu concubinul femeii au pansat-o după care, cei doi au plecat la locuinţa comună din imediata vecinătate. Chiar dacă victima nu a solicitat efectuarea de cercetări faţă de agresor, poliţiştii s-au autosesizat şi sâmbătă au continuat cercetărilor efectuate în cauza privind agresiunea.

like-facebookAstfel au constatat că, de fapt, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, concubinul victimei, un bărbat de 50 de ani din localitate, i-a aplicat femeii o lovitură în zona gâtului, cu un topor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*