Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Femeie bătută cu toporul de concubin

toporUn caz șocant este cercetat de polițiștii suceveni. O femeie de 51 de ani din Mălini a fost bătută cu cruzime, vineri, chiar de concubinul său.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 16.00, femeia și concubinul ei s-au deplasat la un vecin de 69 de ani, unde au consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 17.30, între concubin și victimă a izbucnit o ceartă, ocazie cu care, bărbatul a lovit-o pe femeie cu un obiect contondent în zona cervicală posterioară. După producerea incidentului, agresorul împreună cu concubinul femeii au pansat-o după care, cei doi au plecat la locuinţa comună din imediata vecinătate. Chiar dacă victima nu a solicitat efectuarea de cercetări faţă de agresor, poliţiştii s-au autosesizat şi sâmbătă au continuat cercetărilor efectuate în cauza privind agresiunea.

like-facebookAstfel au constatat că, de fapt, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, concubinul victimei, un bărbat de 50 de ani din localitate, i-a aplicat femeii o lovitură în zona gâtului, cu un topor.

„În urma examinării medico legale preliminarii, s-a stabilit faptul că, victima necesită 12-14 zile îngrijiri medicale, fără ca viața să-i fie pusă în primejdie. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii ,,tentativei la infracțiunea de omor”, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*