Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Italianul care a accidentat mortal o suceveancă a fost condamnat. Ce pedeapsă a primit

carmen elenaItalianul de 36 de ani, care anul trecut, a accidentat mortal o tânără din Suceava, în vârstă de 27 de ani, a fost condamnat. Enrico Salluzzi a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare, potrivit presei italiene după moarte sucevencei Carmen Elena Pavel, la Salerno, în Italia.

Conform presei italiene, românca plecase spre muncă și circula regulamentar, pe marginea drumului, când a fost lovită în plin de un autoturism Honda Civic, condus de italian. Impactul a fost atât de puternic încât tânăra a decedat pe loc. Individul a fugit de la faţa locului, fiind depistat ulterior de carabinieri în zona casei sale. Italianul era în vizibilă stare de ebrietate, incoerent şi agitat. Ulterior s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,6 g/l alcool pur în aerul expirat şi, în urma testelor la care a fost supus, s-au găsit indicii că a consumat heroină şi canabis. El se întorcea dintr-un club.

like-facebookCarmen Elena Pavel era căsătorită de la vârsta de 16 ani cu Cristi Pavel şi avea un băiat în vârstă de 12 ani, elev în clasa a V-a. Întreaga familie stătea în Italia, la Baia, în județul Suceava, fiind doar părinţii celor doi tineri.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*