Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

CJ a alocat 620.000 de lei pentru 18 manifestări de turism

cj2Deliberativul județean a aprobat, vineri, manifestările cu caracter turistic la care va participa sau pe care le va organiza Consiliul județean în anul 2016. Totodată, aleșii județului au aprobat cheltuirea sumei de 620.000 de lei pentru participarea sau organizarea acestor acțiuni.

Din delegațiile județului care vor participa la Târgurile internaționale de turism în acest an, vor face parte 2 reprezentanți ai CJ, un conducător auto, un meșter popular și, acolo unde este cazul, un translator.

like-facebookCea mai numeroasă delegație va fi la Târgul de primavară Augsburg, fiind condusă de președintele CJ și va fi alcătuită din 23 de persoane. Este vorba de 16 artiști, 2 meșteri populari-ceramică neagră, 1 translator, 1 reprezentant al CNIPT, 1 coordonator de grup și doi conducători auto. Sumele aferente acestei acțiuni vor fi suportate din bugetul Centrului Cultural Bucovina-26.000 de lei și din bugetul Consiliului Județean Suceava-10.000 lei.

În acest an, Consiliul Județean este implicat în participarea a 18 manifestări între care Târgul de Turism „Vacanța” de la Bacău, Infotur, Târgul Internațional de Turism din Katowice-Polonia, Tourism, Leisure-Chișinău, Paștele în Bucovina, Festivalul de „Tradiții și Legende Bucovinene” din Horodnicu de Sus, Târgul Bucovinei din București, Târgul de Turism din Botoșani și Târgul de Turism România-Italia.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*