Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Consilierii județeni au aprobat rețeaua școlară a unităților de învățământ pentru 2016- 2017

cj suceavaConsiliul Județean Suceava a aprobat, vineri, rețeaua școlară a unităților de învățământ din județul Suceava, pentru anul școlar 2016-2017. Ședința deliberativului a fost condusă de vicepreședintele Consiliului Județean, Alexandru Rădulescu, care a precizat „că din rațiuni medicale, președintele Cătălin Nechifor nu este prezent”.

like-facebookChiar dacă nu a participat la ședință, Nechifor a avut atașat la proiectul de hotărâre expunerea de motive în care arăta care sunt unitățile de învățământ care funcționează la nivel de județ. Este vorba de Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf Andrei” din Gura Humorului, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava, Școala Profesională Specială din Câmpulung Moldovenesc, Școala Gimnazială Specială „Sf Stelian” Rădăuți, Grădinița Specială din Bivolărie, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava și Liceul Tehnologic Special Bivolărie.

Conform prevederilor legale privind educația națională, pentru organizarea de către Consiliul județean Suceava a rețelei școlare a unităților de învățământ special primar, gimnazial și profesional este necesar avizul conform al Inspectoratului Școlar județean. Acesta a fost obținut și transmis prin adresa Inspectoratului Școlar județean Suceava. Pentru învățământul special liceal, respectiv Liceul Tehnologic Special Bivolărie, este necesar avizul conform al Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice. Proiectul a trecut cu unanimitate de voturi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*