Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Buget de 1,7 milioane lei pentru Teatrul municipal „Matei Vișniec”

cl3Consiliul Local Suceava a aprobat, joi, bugetul Teatrului municipal „Matei Vişniec”, veniturile şi cheltuielile din 2016 fiind dimensionate la 1,7 milioane de lei. Deliberativul local a aprobat și organigrama şi statul de funcţii al Teatrului municipal „Matei Vişniec”. La reuniunea Consiliului Local a fost prezență și Carmen Veronica Steiciuc, cea care are funcția de manager al Teatrului municipal.

like-facebook„Să-i dăm doamnei Steiciuc autoritatea să facă cum dorește dumneaei organizarea acolo în așa fe încât să avem în perioada cea mai scurtă de timp un teatru la Suceava”, a spus edilul Sucevei, Ion Lungu în cadrul ședinței de deliberativ.

În ce privește organigrama aceasta include 31 de funcţii, din care 4 sunt de conducere, iar 27 de execuţie. Consiliul local ar putea avea din încasări de 200.000 de lei, acestea provenind din „vânzarea de bilete ocazionată de prezentarea de spectacole”. Diferenţa de 1,5 milioane de lei reprezintă subvenţii din bugetul local al municipiului Suceava pentru finanţarea activităţii şi materializarea programului anual al instituţiei teatrale din reşedinţa de judeţ.

În ceea ce priveşte cheltuielile, cea mai mare parte din buget, adică 1 milion de lei, se va duce pe salarii şi contribuţiile aferente acestora. Alte 590.000 de lei sunt orientaţi înspre furnituri de birou; carburanţi şi lubrifianţi; poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet; bunuri şi servicii de întreţinere; obiecte de inventar; deplasări, detaşări şi transferări; pregătire profesională; reclamă şi publicitate; protocol şi reprezentare. Nu în cele din urmă, investiţiile sunt estimate la 110.000 de lei, acestea însemnând procurarea de maşini, echipamente şi mijloace de transport, aparatură şi mobilier.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*