Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

FOTO! Tragedie! Un tânăr a murit, iar altul a fost grav rănit după un accident (Update)

accident mortal2Un accident mortal a avut loc, joi seară, în localitatea Volovăț. Evenimentul rutier a avut loc  de pe DJ 178, dinspre Volovăț spre Rădăuți.

like-facebook

Un adolescent de 17 ani a murit după ce s-a izbit cu mașina într-o podeț. Iulian Olar, de 17 ani, din Volovăț, fără a avea permis de conducere, a condus o mașină prin localitatea de domiciliu, cu viteză.

accident mortal 6 incendiu pompieriLa un moment dat a pierdut controlul volanului, a lovit un podeț, s-a răsturnat de mai multe ori pe carosabil, oprindu-se cu autoturismul pe cupolă. Atât tânărul de 17 ani, cât și unul de 15 ani, Marius B., pasager, au fost pur și simplu aruncați din mașină. Din nefericire, adolescentul de 17 ani, Iulian Olar, a murit.

Marius B. a fost transportat la spitalul din Rădăuți, iar de acolo a fost transferat la Spitalul Județean Suceava. Se pare că tânărul de 17 ani ar fi cumpărat autoturismul Nissan, în urmă cu o săptămână de zile, de la o persoană din Rădăuți, chiar dacă el nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

 


Loading...

loading...

4 Comentarii

  1. Rosu Paul says:

    Așa le trebuie, la ce s-a urcat la 17 ani la volan?
    Oricum familia asta Olar avea niște copii scăpați de sub control: și hoți și inconștineți.

    Răspunde
  2. Ancuta Ungurean says:

    Pt Cuvintele astea nu a dat Dovata de a fi om ! .Foarte urît din partea ta ! . Respectul si Omania unde iți este? ! . Cât de rau ar fi putut fi , tu nu ai nici un drept de a judeca un Suflet nevinovat ! . Respect Familie şi cer Ca Bunul Dumnezeu să ii ocrotească si Să ii mângâie Suferinta ! ..

    Răspunde
  3. viorica says:

    Câtă durere trebuie sa fie în aceasta familie!
    Cu toții am vrea sa avem copii buni și ascultători dar când copiii aleg sa razvrateasca suferința e și mai mare. Ma rog lui Dumnezeu sa mângâie pe părinți și pe toată familia și sa le dea putere sa meargă mai departe

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*