Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Tânăra de 21 de ani care și-a abandonat bebelușul pe un câmp a fost condamnată. Ce pedeapsă a primit

Foto: Monitorul de Suceava

Foto: Monitorul de Suceava

Tânăra de 21 de ani din localitatea Drăgușeni, care și-a abandonat bebelușul pe un câmp, în vara anului trecut, a fost condamnată de magistrații Tribunalului Suceava la șase ani de închisoare pentru tentativă la violență în familie. Ștefania Maria Apetrei trebuie să achite statului și suma de 2.000 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Decizia nu este definitivă.

like-facebookPe  24 iulie 2015, Ștefania Maria Apetrei a mers la Maternitatea din Fălticeni, unde a născut un băiețel, după ce a ținut ascunsă sarcina. Pe 27 iulie 2015, concubinul ei, singurul care știa că femeia e însărcinată, a mers al spital, știind că ea va fi externată, dar tânăra i-a spus să meargă singur spre casă deoarece formalitățile de externare durează foarte mult și va veni singură.

Tânăra a luat o mașină de ocazie, a mers până în comuna Vadu Moldovei, și-a abandonat copilul pe un câmp, apoi a mers la casa părinților săi din satul Broșteni.

Ea i-a spus concubinului că fiul lor a fost lăsat la maternitate pentru a fi dat spre adopție. Norocul bebelușului a fost că un grup de tineri a trecut prin zonă și a auzit scântecele micuțului.

Medicul legist a confirmat că starea de nou născut și expunerea la acțiunea agenților externi a pus în primejdie viața victimei, susțin procurorii. Copilul a fost dat în plasament bunicilor din partea mamei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*