Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

FOTO! Țigări de contrabandă ascunse în butelia de gaz a unui autoturism

tigari ascunse de butelie (2)Contrabandiștii sunt tot mai inventivi atunci când vine vorba să ascundă țigările de contrabandă de ochii polițiștilor: în prăjituri, în motoarele mașinilor sau chiar în…buteliile de gaz ale autoturismelor

Miercuri dimineață,  s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean S. Heorhii, în vârstă de 52 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.
Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

tigari ascunse de butelie (3)Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat în butelia de gaz a autoturismului, cantitatea de 490 pachete de ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 613 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.like-facebook

„Totodată, autoturismul marca Volkswagen în valoare de 13.500, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor. Față de cetățeanul ucrainean politistii de frontiera au luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 24.02.2016”, se arată într-un comunicat de presă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*