Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Un bărbat beat criță și cu permisul anulat a intrat cu mașina într-un gard

Foto: Bistriteanul.ro

Foto: arhiva

Un accident produs de un bărbat beat criță și cu permisul anulat a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei 02.31, pe DJ 174 F, în comuna Șaru Dornei.

Pe fondul vitezei neadaptate la un carosabil umed şi a consumului de băuturi alcoolice, un localnic de 33 de ani, aflat la volanul unei mașini, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard.

like-facebookÎn urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere anulat din 31.01.2013, autovehiculul nu figurează ca fiind înmatriculat, iar numărul de înmatriculare provizoriu a fost atribuit unui alt autoturism, cu valabilitate până la 07.01.2014. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*