Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Vasile Mocanu, candidatul ALDE la Primăria Suceava

alde (1)ALDE și-a desemnat candidatul la Primăria Suceava. Este vorba de consilierul local Vasile Mocanu, iar decizia a fost luată de Biroul Executiv Judeţean al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor. Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Constantin Galan, a declarat că Mocanu, care este și directorul Oficiului de Cadastru, a fost desemnat candidat din partea acestei formațiuni politice dat fiind faptul că este un om care are cunoștințe politice, respectat, are experienţă dar este și o persoană cunocută.

like-facebookMocanu care a fost membru PNL, a trecut la partidul condus la nivel central de Călin Popescu Tăriceanu. La ALDE ar fi cochetat la nivel central pentru a candida pentru fotoliul de primar al Sucevei și deputatul PNL, Alexandru Băișanu însă se pare că s-a ajuns la o înțelegere.

Cert este că Vasile Mocanu a reușit să fie validat la nivel de județ, rămâne ca înscrierea sa în competiția electorală la alegerile dn iunie să fie validată și la nivel central. Până în prezent în competiția electorală s-au înscris Ion Lungu din partea PNL, Marian Andronache din partea Mișcării Populare și Tiberius Brădățan din partea PSD.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*