Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Contrabandistă la 28 de ani. Cum a încercat să scape de polițiști

tigari ascunseO tânără de 28 de ani din județul Suceava s-a apucat de contrabandă cu țigări. Vineri, ea a trecut ilegal frontiera Siret. Polițiștii, însă, au observat că după ce a intrat în ţară, nu s-a prezentat la control, ci s-a deplasat pe sensul de ieşire din România.

Poliţiştii de frontieră au somat femeia să se oprească, însă aceasta a încercat să fugă spre ieşirea din punct înspre România. Persoana în cauză a fost reţinută şi identificată ca fiind Elena C. de 28 de ani.

like-facebookFemeia a declarat poliţiştilor de frontieră că intenţiona să-şi ia o cafea de la tonomatul de cafea de pe sensul de ieşire din ţară, după care s-ar fi întors în Ucraina.

În urma controlului, au fost descoperite ascunse pe corp sub îmbrăcăminte, dar şi în poşeta acesteia, 210 pachete ţigări, marca Kent, de provenienţă ucraineană, în valoare de 2.100 lei.
Drept urmare, ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*