Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Strada Alexandru Arșinel din Dolhasca va fi modernizată

maria cojocaru dolhascaConsiliul Local Dolhasca a aprobat, vineri, cu 15 voturi pentru și două împotrivă, modernizarea străzii Alexandru Arșinel, arteră de circulație care duce și la punctul de lucru SMURD al orașului Dolhasca.
Drumul are o lungime de 510 metri, fiind un tronson destul de discutat încă de anul trecut.

Artera de circulație a mai fost supusă aprobării deliberativului local anul trecut, însă aleșii s-au opus modernizării. Atât în 2015 cât și în reuniunea de vineri, 19 februarie, inițiatorul proiectului de hotărâre a fost primarul orașului, Maria Cojocaru. Edilul orașului susține că următoarea etapă constă în procedura de achiziție de lucrări.

like-facebookAcest drum este foarte circulat, fiind și o cale de legătură dintre centrul orașului, piața destul de căutată nu numai de locuitorii de aici, și de cei din împrejurimi, și drumurile județene. Odată cu darea în folosință a punctului de lucru SMURD, acest drum a devenit și mai solicitat mai ales că sunt zilnic solicitări pentru intervenții atât în Dolhasca, cât și localitățile arondate acestui punct”, a spus primarului orașului.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Cristian Musila says:

    Pentru corecta informare a opiniei publice, in calitatea mea de consilier local, prezent la sedinta Consiliului Local ce a avu loc vineri 19 februarie precizez urmatoarele: Proiectul de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitatesi a indicatorilor tehnico-economici privind “Modernizarea prin betonare a strazii Alexandru Arsinel” din orasul Dolhasdca, a fost dezbatut in sedinta extraordinara din 19 februarie, fiind trecut cu unanimitate de voturi! ( 15 voturi pentru, doi consilieri nu au fost prezenti la sedinta). In sedinta ordinara a CL Dolhasca din 2 februarie 2016, privind bugetul orasului Dolhasca pe anul 2016, viceprimarul Isachi Decebal Dumitru a venit cu amendamentul de a se aloca din bugetul local aproximativ 560000 lei pentru betonarea strazii Alexandru Arsinel, amendament care a trecut cu 17 voturi pentru.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*