Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Avocata cercetată pentru trafic de influență rămâne în arest la domiciliu

arestataÎncă 30 de zile de arest la domiciliu pentru avocata Kreisel-Cricleviţ Carmen. Asta a decis, miercuri, Curtea de Apel Suceava.

Și complicii avocatei Carmen Cricleviț – Kreisel, respectiv Nicușor Șargan, cercetat pentru complicitate la trafic de influență, și Dumitru Dascălu, cercetat pentru același lucru, vor rămâne sub control judiciar.

like-facebookAvocata Carmen Kreisel-Criclevit a fost reținută, în seara zilei de 10 noiembrie 2015, de procurorii DNA. Măsura a fost dispusa într-un dosar în care avocata este acuzată de trafic de influență, fapta care ar fi fost comisă în urma cu mai bine de patru ani.

Concret, parchetul anticorupție susține că avocata Carmen Kreisel-Criclevit ar fi cerut 18.000 de euro de la o persoană, din care ar fi primit 8.000 de euro. În schimbul banilor, susține DNA, avocata s-ar fi lăudat că are influență asupra unei judecătoare de la Curtea de Apel Suceava care era investită cu soluționarea apelului declarat într-un dosar de persoana de la care ar fi primit banii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*