Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Bărbat pus sub control judiciar pentru dare de mită. Le-a oferit 200 lei polițiștilor ca să nu-și facă treaba

mitaUn bărbat a fost pus sub control judiciar, miercuri, după ce ar fi încercat să mituiască doi polițiști de circulație cu 200 lei.

Dumitru Baciu a fost reținut pentru 24 de ore, marți, iar miercuri a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

like-facebook„Precizăm că în aceeaşi cauză, la data de 10 februarie 2016, Tribunalul Suceava a luat măsura arestării preventive faţă de inculpaţii Avrămiuc Florin, Vîrvara Daniel şi Maftei Costel, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava”, susțin procurorii.

Potrivit procurorilor, pe 8 noiembrie 2015, cei doi agenți de circulație, Avrămiuc Florin şi Vîrvara Daniel, ambii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în traficul rutier un autoturism, condus de un minor, care era însoţit de către inculpatul Baciu Dumitru şi, deşi agenţii de poliţie au constatat că şoferul era minor, aceştia şi-au încălcat atribuţiile de serviciu, în sensul că nu au întocmit acte de constatare a infracţiunilor săvârşite de minor şi de către Baciu Dumitru (infracţiunea de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin. 1 Cod penal, şi infracţiunea de încredinţare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în situaţia prevăzută în alin.1, prev. de art. 335 alin. 3 Cod penal), iar în schimb Baciu Dumitru le-a dat agenţilor de poliţie suma de 200 lei, sumă care i-a fost înmânată lui Vîrvara Daniel.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*