Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Bărbat revoltat de reclamele sexy. Vezi cum și-a manifestat frustrarea!

reclamaUn sucevean s-a adresat Instituției Prefectului și a cerut ca reprezentantul Guvernului în teritoriu să ia măsuri față de magazinele care expun lenjerii intime în centrul Sucevei, dar și să interzică reclamele care afișează „femei dezgolite” în cartierul Burdujeni.

Suceveanul, care a trimis o sesizare anonimă, cere prefectului de Suceava, Constantin Harasim, să solicite modificarea hotărârii de Consiliu Local prin care orice firmă care dorește să pună în spotul publicitar o reclamă să meargă mai întâi cu ea la Primărie pentru a fi validată de Comisia de Moralitate și Etică.

like-facebookCerem să obligați firme, magazinul cu lenjerie intimă vizavi de Consiliul județean să dea jos de urgență reclama obscenă. Ai senzația că acolo este bordel. Cerem îndepărtarea reclamelor cu femei foarte dezgolite de pe geamul Salonului de Coafură din cartierul Burdujeni ,din spatele Stației Moldova. Reclamele sunt postate pe geamuri în spate înspre blocuri. Cerem îndepărtarea din birourile Primăriei, Poliției, toate instituțiile publice a posterelor cu femei dezgolite”, se arată în sesizare.

lenjerii


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*